maglajinfo.com
sport nogomet 924

Održan radni sastanak

Počele pripreme za organizaciju 54. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

22.10.2015. 16:46 0

Sinoć je održan radni sastanak na kome je donešena odluka o organizaciji 54. memorijalnog malonogometnog turnira ''Natronovi branioci Maglaja 2015-2016'', saopćeno je danas iz NK ''Natron''.

 Imenovan je Organizacioni odbor, koji je u skladu sa ovlastima formirao tijela i komisije za regularnost takmičenja planiranog turnira.

Dakle, aktivnost i djelovanje su uređeni po planu i zaduženjima lica koja su imenovana i ovlaštena za konkretne obaveze.

Utvrđeni su datumi zvaničnog "izvlačenja" grupa i parova prijavljenih malonogometnih ekipa i prve večeri turnira, a Sportska dvorana Maglaj sa svojim novim izgledom će biti mjesto okupljanja preko 20 dana trajanja turnira.

Na ovogodišnjem turniru bit će organizacijskih kvalitetnih poboljšanja, koje se dijelom odnose na propozicije takmičenja , nagradne igre za posjetitelje, sponzorske i marketing ponude, medijska i info potpora, revijalna iznenađenja za vrijeme trajanja turnira, video uradak svih nogometnih utakmica turnira i još neke druge programske ponude, koje će nadamo se, biti prihvaćene i podržane od naših posjetitelja.

Da podsjetimo da je, na osnovu iskustvenih podataka, prosječno 34 prijavljene takmičarske ekipe u 23 dana trajanja turnira, sa preko 17 000 gledalaca i preko 30 sponzora ovu nogometnu priredbu činilo prepoznatljivom kao i NK "Natron" Maglaj, naš grad i sve Maglajlije.

Naši ciljevi su postavljeni tako da sve reference naprijed navedene budu povećane i poboljšane kvalitetom, lijepom organizacijom i odabirom službenih i ovlaštenih lica u realizaciji turnira.

Na kraju, kao i do sada, očekujemo podršku, prihvatamo prijedloge i zdrave kritike i nadamo se da ćemo svi zajedno uljepšati decembarske i januarske dane sportskim uspjesima i druženjima za vrijeme trajanja 54. memorijalnog malonogometnog turnira, saopćeno je. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.