maglajinfo.com
sport nogomet 1148

Od ponedjeljka drugi krug takmičenja

Poznata većina učesnika drugog kruga takmičenja 56. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

6.01.2018. 23:15 0

Poznata je većina učesnika osmine finala 56. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''.

Preostale su još tri utakmice grupne faze 56. memorijalnog malonogometnog turnira koje će biti odigrane u nedjelju, 7. januara i to u sklopu grupa D, E i F. 

Učesnici drugog kruga takmičenja iz grupe A su: Kovačević Company i Sindikat Excel

Putnici u drugi krug takmičenja iz grupe B su: Signal Domislica i Liješnica

Iz grupe C u osminu finala 56. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja'' plasman su ostvarili: BEX Maglaj i Borac Jelah

Iz grupe D za sada je plasman u drugi krug takmičenja obezbijedio New Winner Club i u drugi krug takmičenja ide kao prvoplasirana ekipa.

Drugi putnik iz grupe D bit će poznat nakon meča koji se igra u nedjelju između NK Novi Šeher i Jablanice. 

Kada je u pitanju grupa E situacija još nije do kraja jasna, a sigurnog putnika u osminu finala još nema, mada je vrlo vjerovatno da će Ado i BEX Žepče ostvariti plasman u drugi krug. 

Međutim u nedjelju je na rasporedu susret između ekipa BEX Žepče i Ulišnjak, pa će nakon tog susreta biti poznata oba putnika te sa koje pozicije idu u osminu finala 56. MMNT. 

Iz grupe F u drugom krugu takmičenja gledat ćemo timove BCS Huso i MZ Rječica. Prema rasporedu SD Raketa i Juniori NK Novi Šeher u nedjelju bi trebali odigrati meč bez ikakvog rezultatskog značaja. 

Već od ranije poznate su ekipe koje su ostvarile plasman u osminu finala 56. MMNT iz grupe G. To su: Smogovci i Kopice

Iz grupe H u drugi krug takmičenja idu Stolarija FAMM i Glavica Doboj

Kako je ranije saopćeno iz Organizacionog odbora 56. MMNT drugi krug takmičenja počet će već u ponedjeljak i nastavak takmičenja je ''eliminatorni''.

Sistem drugog kruga takmičenja je ''križanje ekipa'', odnosno prvoplasirani iz jedne grupe igrat će sa drugoplasiranim iz druge, i to: A1/B2; B1/A2; C1/D2; D1/C2; E1/F2; F1/E2; G1/H2; H1/G2.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.