Pri rezultatu 0:2

Prekinuta utakmica između NK Natron i FK Borac

19.04.2014. 18:51 0

Utakmica između FK 'Borac' sa Jelaha i NK 'Natron' prekinuta je nakon što je došlo do fizičkog i verbalnog obračuna glavnog sudije meča i igrača našeg kluba.

Pri rezultatu 0:2 za goste iz Jelaha, jedan igrač gostiju je fauliran nakon čega je sudija Krajina Jasmin koji je sudeći prema reakcijama navijača katastrofalno sudio današnji meč svirao faul, a zatim izvadio crveni karton imajući namjeru dati ga našem igraču Nerki Arukoviću.

 

Uslijedio je zatim fizički obračun igrača sa sudijom ovog meča koji na ovom meču nije dobro odradio svoj posao. Pomoćnici glavnog sudije Krajina Jasmina danas su bili Zahiragić Emir i Musić Admir. Delegat današnje utakmice bio je Šakota Časlav.

 

Policijski službenici imali su pune ruke posla a tek nakon nekog vremena uspjeli su smiriti uzavrelu situaciju na našem gradskom stadionu. 

 

Dakle ništa lijepo na našem gradskom stadionu, bilu je tu danas svega osim fudbala. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.