Društvene mreže

Ćatić o Džeki: Prijatelji za cijeli život!

12.09.2014. 18:39 0

Iako je prijateljstvo među sportistima često, naročito kada se radi o ekipnim sportovima kao što su fudbal, košarka, odbojka, rukomet za šta postoje brojni primjeri i u bh. reprezentacijama, ništa manje nisu jaka prijateljstva i kad se radi o različitim vrstama sporta, piše bh. novinska agencija Patria.

Jedan takav primjer je i drugarstvo između kapitena fudbalske reprezentacije BiH Edina Džeke i njemačkog boksera bh. porijekla Adnana Ćatića alias Felixa Sturma.

 

Naime, njih dvojica su danas na društvenim mrežama objavili zajedničku fotografiju na kojima su u nešto drugačijem izdanju. Tako Džeko na rukama ima Adnanove rukavice, a Ćatić u ruci drži loptu koju mu je poklonio Dijamant.

 

- Prijatelji za cijeli život – napisao je Ćatić na Twitter profilu, dok je Džeko objavio fotografiju na zvaničnoj Facebook stranici.

 

Kako je već ranije pisala Patria, Džeko se često može vidjeti u društvu kapitena košarkaške reprezentacije BiH Mirze Teletovića naročito kada su obojica u Sarajevu kao što je bio slučaj prije nekoliko dana.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.