Prijateljska utakmica Zmajeva u martu sa Egiptom

11.01.2014. 01:21 0

Komitet za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj sjednici prihvatio je prijedlog za odigravanje prijateljske utakmice A reprezentacije BiH s Egiptom, 5. marta u Innsbrucku (Austrija), te je dao saglasnost za potpisivanje predloženog ugovora s nadležnom agencijom za ugovaranje utakmica.

Selektor Safet Sušić ovlašten je da s generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem definiše konačni plan priprema reprezentacije u Sjedinjenim Američkim Državama i prijateljske utakmice pred svjetsko prvenstvo u Brazilu, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. 


Odobreni su odgovarajući novi sponzorski i licencni ugovori s partnerima i imenovana je Komisija za analizu sponzorskih ugovora. Također je usvojena Informacija o aktivnostima vezanim za pregovore koji se odnose na tehničkog sponzora NSBiH. Komitet je danas imenovao delegacija koja će prisustvovati UEFA Kongresu u Astani 27. marta u sastavu: predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednik Ivan Beus i generalni sekretar Jasmin Baković. 


Delegaciju NSBiH na žrijebanju parova za evropsko prvenstvo u Francuskoj, 23. februara u Nici, činit će potredsjednik Saveza Darko Ljubojević, selektor Safet Sušić, generalni sekretar Jasmin Baković, sekretar stručnog štaba Elmir Pilav i glasnogovornica Slavica Pecikoza. 

U delegaciju Saveza koja će prisustvovati FIFA seminaru u Florianopolisu, od 18. do 20. februara, imenovani su generalni sekretar Jasmin Baković, selektor Safet Sušić, sekretar stručnog štaba Elmir Pilav, doktor Reuf Karabeg, glasnogovornica Slavica Pecikoza, tiketing menadžer Adnan Džemidžić i oficir za sigurnost Mirsad Ćatić. Komitet je prihvatio tekst Protokola saradnje s Ministrstvom vanjskih poslova BiH vezanim za zajedničke aktivnosti koje se odnose na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, navedeno je u saopćenju.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.