maglajinfo.com
sport nogomet 404

Rezultati utakmica

Rezultati susreta osmine finala 57. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

9.01.2019. 12:31 0

Protekla četiri dana na 57. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''' odigrane su utakmice osmine finala.

Prvi susreti osmine finala 57. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja'' odigrani su u subotu, 05. januara 2019. godine. U prvom meču Juniori NK Novi Šeher savladali su ekipu Ado Đekos i to nakon penala. U regularnom toku susreta bilo je 3:3, a nakon penala rezultat je bio 5:3. U drugoj utakmici nogometaši Rječice savladali su tim Novi Šeher Čobe-Koka rezultatom 1:3 te tako izborili plasman u četvrtfinale turnira. 

U nedjelju su odigrane još dvije utakmice. Prvi meč odigrali su MZ Ulišnjak i Bex, a plasman u četvrtfinale izborili su nogometaši MZ Ulišnjak. Rezultat je bio 2:1. Drugu utakmicu u nedjelju su odigrali Kovačević Zanati i Stolarija FAMM. U regularnom toku susreta bilo je 1:1, a nakon izvođenja penala Stolarija FAMM izborila je plasman dalje. Rezultat je bio 10:11. 

Pred oko 450 gledalaca u ponedjeljak su odigrana još dva meča osmine finala na kojima je postignuto 12 golova. BCS Huso savladao je EPP rezultatom 5:0, dok su nogometaši Simm-Bau bili bolji nakon penala od Caffe Point Edemus rezultatom 3:4. 

Posljednji putnici u četvrtfinale poznati su bili nakon utakmica koje su odigrane sinoć. U prvom meču AMD je poreažen od Servis turbina - Autoexpert nakon penala rezultatom 11:12, dok je Kišobran bio bolji od Mlin Mijić rezultatom 2:4, također nakon penala. 

Večeras su na rasporedu prve dvije utakmice četvrtfinala 57. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.