Sehur

Iftar

Vaktija 1441/2020.
maglajinfo.com
sport nogomet 555

Mešić podnio ostavku

Semir Mutapčić na čelu Upravnog odbora Nogometnog kluba Natron

14.01.2019. 12:40 0

Mirsad Mešić podnio ostavku na vanrednoj sjednici Skupštine NK Natron.

Semir Mutapčić novi je predsjednik Upravnog odbora Nogometnog kluba Natron. Ova informacija jutros je objavljena na facebook stranici ''Nogometni klub Natron''.

Kako se navodi u objavljenom postu koji potpisuje novoizabrani predsjednik na sinoć održanoj vanrednoj sjednici Skupštine NK Natron dosadašnji predsjednik Upravnog odbora Mirsad Mešić podnio je ostavku. 

- Koristim priliku da se zahvalim gospodinu Mešiću na njegovom dosadašnjem radu kao i članovima UO koji su zajedno bili u ovom organu Kluba. Od današnjeg dana slijede nova imenovanja članova UO, trenera svih selekcija Kluba i službenih lica. Kako imamo malo vremena i trenažne pripreme seniorske selekcije bi trebalo započeti što prije - ovom prilikom upućujem javni poziv svim igračima, kako bivšim tako i neafirmisanim nogometašima koji žele da budu dio ove sportske zajednice - naveo je Semir Mutapčić. 

Prvi sastanak sa svim igračima seniorske ekipe Nogometnog kluba Natron će biti održan na Gradskom stadionu, 18. januara u 17.00 sati.

- Nadam se da ćemo svi zajedno (igrači, treneri, navijači, simpatizeri i članovi UO) imati zajednički cilj da Klub koji ima tradiciju postojanja 90 godina i dalje bude "NAŠ" zajednički ponos. Očekujemo podršku i pomoć - mi ćemo sportske uspjehe svih 5 selekcija pokloniti Vama - navodi se. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.