maglajinfo.com/sport1.ba
sport nogomet 1253

Juniori Sarajeva deklasirali ekipu Krupe: Semir Smajlagić dvostruki strijelac

7.11.2016. 21:34 0

Juniori FK Sarajevo deklasirali su jučer vršnjake iz Krupe u okviru 15. kola Omladinske Premijer lige BiH rezultatom 7:0, a dva gola za bordo tim postigao je Maglajlija Semir Smajlagić.

Utakmica odigrana na terenu Želimir Vidović Keli u Butmiru nije ponudila mnogo neizvjesnosti. Bordo ekipi je trebalo tačno pola sata da ''otključa'' gostujuću mrežu, a onda za samo trinaest minuta ekipa Sanjina Alagića je postigla četiri pogotka, piše Sport1.ba. 

Prvo je u 30. minuti strijelac Smajlagić, a sedam minuta kasnije mrežu gostiju pogađa Škrijelj. U 39. minuti ponovo pogađa Smajlagić, a ''tačku na i'' u provm dijelu stavlja Resić za konačnih 4:0 za Bordo juniore u prvom dijelu susreta.

U drugom dijelu još tri pogotka u mreži gostiju. Prvo Resić postiže pogodak za 5:0, a onda najbolji strijelac Sarajeva, Hadžić sa svoja dva nova pogotka postavlja konačnih 7:0.

Na kraju više nego zaslužena pobjeda Bordo juniora, koji su tako upotpunili uspješan vikend svih selekcija koje se takmiče u Premijer ligi BiH.

Juniori FK Sarajevo deklasirali su vršnjake iz Krupe u okviru 15. kola Omladinske Premijer lige BiH rezultatom (4:0). Utakmica odigrana na terenu Želimir Vidović Keli u Butmiru nije ponudila mnogo neizvjesnosti. Bordo ekipi je trebalo tačno pola sata da 'otključa' gostujuću mrežu, a onda za samo trinaest minuta ekipa Sanjina Alagića je postigla četiri pogotka. Prvo je u 30. minuti strijelac Smajlagić, a sedam minuta kasnije mrežu gostiju pogađa Škrijelj. U 39. minuti ponovo pogađa Smajlagić, a 'tačku na i' u provm dijelu stavlja Resić za konačnih 4:0 za Bordo juniore u prvom dijelu susreta. U drugom dijelu još tri pogotka u mreži gostiju. Prvo Resić postiže pogodak za 5:0, a onda najbolji strijelac Sarajeva sa svoja dva nova pogotka postavlja konačnih 7:0. Na kraju više nego zaslužena pobjeda Bordo juniora, koji su tako upotpunili uspješan vikend svih selekcija koje se takmiče u Premijer ligi BiH.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto-juniori-sarajeva-deklasirali-ekipu-krupe/70699

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.