maglajinfo.com
sport nogomet 944

Maglajlija u dresu ND Gorica

Semir Smajlagić potpisao četverogodišnji ugovor sa ND Gorica

17.02.2018. 15:55 0

Semir Smajlagić je novi napadač slovenskog kluba ND Gorica sa kojim je potpisao 4-godišnji ugovor.

Semir Smajlagić dolazi iz grada Maglaja u Bosni i Hercegovini, svoje prve fudbalske korake napravio je u lokalnom NK Natron Maglaj, zatim je nastupao za FC Novi Grad, a na kraju je branio boje FK Sarajevo, stoji na zvaničnoj stranici ND Gorica. 

Smajlagić je visok 189 centimetara i redovno nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine do 19 godina a nakon dolaska kazao je da je sretan što je novi član ND Gorica.

- Postao sam novi igrač ND Gorica i stvarno sam sretan. Uvijek sam želio da pređem u jedno organizovano i stabilno okruženje. Ovaj klub je jedna perspektivna ekipa u kvalitetnoj ligi koja ima mnogo dobrih fudbalera - kazao je Smajlagić. 

- S obzirom na to da ću igrati u vrhu napada možete očekivati od mene što više pogodaka i to je ono što najviše želim. Svakako je prvo potrebno naporno raditi, dokazati se treneru i na taj način osvojiti mjesto u prvih 11. Sa novim klubom želim da postignem dobre rezultate i u ligi i Kupu. Mislim da imamo fantastičnu priliku kako bi ostvarili uspjeh na kraju - izjavio je Smajlagić koji će u novom klubu nositi broj 99. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.