maglajinfo.com
sport nogomet 973

Održan turnir ''Djeca Maglaja'': Mladi nogometaši Natrona osvojili drugo mjesto

30.11.2015. 19:18 0

U maglajskoj Sportskoj dvorani u subotu je održan nogometni turnir kojeg je organizovao NK ''Natron'' uz podršku Američke Ambasade.

Na turniru "Djeca Maglaja" učestvovale su ekipe ''Don Bosco'' Žepče, ''Krivaja'' Zavidovići, ''Željezničar'' Doboj i ''Natron'' Maglaj.

Turnir je više od igre, ali svi se bore da budu najbolji, tako je 1. mjesto na turniru osvojila ekipa "Don Bosco" Žepče, II mjesto pripalo je "Natron" Maglaj i III mjesto "Željezničar" Doboj.

Najbolji strijelac turnira bio je Andrej Blek ("Don Bosco"), najbolji igrač Angel Bartulović ("Don Bosco"), a najbolji golman je Antonio Matijević ("Natron").

Ekipama koje su osvojile prva tri mjesta i najboljim proglašenim pojedincima uručene su medalje, priznanja i zahvalnice. 

Ovo sportsko takmičenje i druženje malih nogometaša je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem Američke Ambasade u Sarajevu i ono je dio projekta interetničkog pomirenja i mladih.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.