U Maglaju u organizaciji NK Natron održan turnir kadeta

20.06.2015. 21:45 0

Danas je na Gradskom stadionu Maglaj održan nogometni turnir selekcije kadeta na kome su igrali NK Žepče, NK Vis Kosova, NK Novi Šeher i NK Natron Maglaj.

Nažalost nisu se pojavili na turniru pozvane selekcije NK "NK Krivaja Zavidovići i FK "Sloga" Doboj. Uz dobru nogometnu igru i druženje na kraju turnira su proglašeni pobjednici i uručene nagrade i priznanja.

Treće mjesto na turniru je osvojila ekipa NK "Žepče", drugo mjesto NK "Natron" a pobjednik je ekipa NK "Novi Šeher".

Za najboljeg igrača turnira proglašen je igrač NK "Novi Šeher" Adilović Eldar, najbolji strijelac je Omerčević Ahmed iz NK "Žepče" i najbolji golman je Vedin Salkić iz NK "Natron" Maglaj.

Iz NK Natron Maglaj na još jednom uspješno realiziranom nogometnom turniru zahvalili su se Anesu Pasić, Erolu Konđeli, Arminu Mulabdić, Admiru Mrehić, Mustafi Gračić, Damiru Mujanović i Amiru Tumbić na njihovom angažmanu i učešću u organizaciji turnira.

Također zahvale idu i ekipama i njihovim trenerima koji su se odazvali pozivu NK Natron i uljepšali današnji sportski dan prikazujući svoja nogometna znanja, iskustva i umijeća.

Nogometni turnir selekcija kadeta koji je danas uspješno realiziran je u sklopu projekta interetničkog pomirenja i mladih "Nacrtati osmijeh na licima i budućnost sa sportom" koji je omogućila velikodušna podrška američkog naroda putem američke Ambasade u Sarajevu.

Sutra je na Gradskom stadionu Maglaj planiran nastavak nogometnog turnira selekcija juniora sa istim pozvanim Klubovima, a početak je u 10,00 sati.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.