maglajinfo.com
sport nogomet 1109

U subotu humanitarna utakmica za Admira Muratovića: Karte već u prodaji po cijeni od 1 KM

25.12.2019. 15:06 0

U subotu, 28. decembra 2019. godine u 18.30 sati u Sportskoj dvorani Maglaj bit će odigran humanitarni meč za Admira Muratovića - Tuceta.

Utakmica će biti odigrana u okviru 58. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja'' a akteri susreta bit će sportske zvijezde BiH i Admirovi prijatelji.

Cijena ulaznice je samo 1,00 KM a ulaznice se već mogu kupiti u Caffe bar Point, Caffe bar Retro i Nargila bar Ask.

- Sve vas pozivamo da podržite našeg Tuceta i njegovu borbu da ponovo prohoda - stoji na stranici memorijalnog malonogometnog turnira ''Natronovi branioci Maglaja. 

Na ulazu u Sportsku dvoranu Maglaj bit će postavljena i kutija za priloge a sva sredstva bit će utrošena za Admirovo liječenje.

Danas su postavljene i kutije za prilog liječenju Tuceta kod ''Izbor trgovine'', na platou u blizini Doma kulture ''Edhem Mulabdić'' te kod Konzuma. Ranije su još postavljene i kase za pomoć na benzinskim pumpama Energopetrol, Džino Petrol, u Bosch Car Service Huso, Bosch Car Service Zilkić u Šijama te u pekari u Kosovi. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.