Nihad Selimović pokrenuo akciju

U Travniku na Piroti humanitarni meč za pomoć ugroženim područjima

29.05.2014. 15:55 0

Humanitarna utakmica „Sportski novinari i prijatelji“ – „Humane zvijezde Travnika“ igrat će se u subotu na Piroti u 16 sati, piše novinska agencija Patria. Elvir Bolić, Muhamed Konjić, Vlatko Glavaš i drugi bh. proslavljeni asovi, nastupit će u subotu u Travniku u revijalnom meču, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Bolić, Konjić, Glavaš, Musić, Varešanović i drugi bit će u selekciji „Sportski novinari i prijatelji“ dok će Travnik sastaviti svoj tim „Humanih zvijezda“ u kojem će biti veterana, estradnih umjetnika, sadašnjih i bivših asova, vrhunskih sportista.

 

Utakmica je organizirana na inicijativu „Sportskih novinara“ i Nihada Selimovića, predsjednika Travnika i KK Spars. Upravo su sportski novinari i Selimović bili u prvom konvoju koji je dopremio pomoć u poplavljenom Maglaju. Akcija je trajala punih deset dana, a Muhamed Konjić je svakodnevno predvodio konvoje koje je organizirala Asocijacija sportskih novinara.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.