maglajinfo.com
sport nogomet 2056

Večeras polufinalni mečevi 55. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

14.01.2017. 16:47 0

U Gradskoj sportskoj dvorani Maglaj večeras će biti odigrani polufinalni mečevi 55. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''.

Polufinalni mečevi biti će sigurno praznik malog nogometa obzirom da za ekipe koje su stigle do polufinala igraju sve sami znalci bh. malog nogometa. 

U prvom polufinalnom meču koji će početi u 18,00 sati snage će odmjeriti prošlogodišnji osvajač turnira BCS Zilkić i Stolarija FAMM. 

Do polufinala BCS Zilkić predvodio je Mario Aladžić koji je do sada postigao 7 golova, Bešlija se upisao u listu strijelaca 5 puta, dok je Radmilović zabio 3 gola. 

Na drugoj strani Stolariju FAMM predvodi Selmir Mahmutović koji je postigao 8 golova i treći je najefikasniji strijelac turnira.  

U drugom meču od 19,10 sati sastaju se Geo Media i BCS Huso. 

Geo Mediu večeras će predvoditi Haris Halilović koji je u dosadašnjem dijelu turnira zabio 4 gola. Na drugoj strani BCS Huso u svojim redovima ima najefikasnijeg strijelca turnira, Emina Omerdića koji se u listu strijelaca upisao čak 11 puta. 

Finale 55. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja'' biti će igrano sutra od 19,10 sati, dok će se od 18,00 sati igrati utakmica za 3. mjesto. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.