Sehur

Iftar

Vaktija 1441/2020.
maglajinfo.com
sport nogomet 468

Raspored mečeva

Večeras prva dva četvrtfinalna susreta 57. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''

9.01.2019. 12:30 0

Na 57. memorijalnom malonogometnom turniru ''Natronovi branioci Maglaja'' večeras su na rasporedu prva dva četvrtfinalna susreta.

Nakon utakmica drugog ciklusa takmičenja na 57. memorijalnom malonogometnom turniru ''Natronovi branioci Maglaja'' večeras će biti odigrane prve dvije utakmice četvrtfinala.

U prvom susretu od 18.00 sati sastaju se MZ Ulišnjak i Juniori NK Novi Šeher. Nogometaši Ulišnjaka do četvrtfinala su stigli tako što su u osmini finala porazili Bex rezultatom 2:1, dok su Juniori NK Novi Šeher nakon penala bili bolji od Ado Đekos rezultatom 5:3. 

Drugi meč počinje u 18.50 sati a snagu će odmjeriti Stolarija FAMM i Kišobran. U osmini finala nogometaši Stolarije FAMM nakon penala bili su bolji od Kovačević Zanati (10:11) dok je Kišobran nakon penala bio bolji od Mlin Mijić rezultatom 2:4.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.