Vehabović 2 - 1 Tošk

2.03.2014. 02:48 0

Jučer je na našem gradskom stadionu naš NK Natron odigrao utakmicu koja mu je bila generalna proba pred nastavak sezone u Drugoj ligi FBiH - Centar. Naši momci bili su bolji od komšija iz Tešnja, a dva pogodka za naš tim postigao je Ermin Vehabović, najbolji strijela Druge federalne lige - Centar.

Pred oko 150 gledalaca danas su naši momci na gradskom stadionu, igrači NK Natron odigrali prijateljski meč koji im je poslužio kao generalna proba pred nastavak sezone koji je najavljen za slijedeći vikend. 

 

Dvostruki strijelac za naš tim bio je golgeter Ermin Vehabović koji je još jednom potvrdio svoj kvalitet i najavio pohod na golove naših protivnika u nastavku sezone. Strijelac za goste iz Tešnja bio je Bureković. 

 

Bila je ovo dobra partija naših momaka i svakako ohrabrujuća. Naši momci u nastavku sezone imaju visoke ambicije. Da li će ih ostvariti ostaje da se vidi, a mi ih naravno u ostvarenju njihovog cilja trebamo bodriti. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.