maglajinfo.com
sport nogomet 6359

Werner Diyangi Konda i Agami Hando pojačali Nogometni klub ''Natron''

12.03.2017. 13:15 0

Tokom zimske pauze Uprava Nogometnog kluba ''Natron'' nije odmarala i između ostalog je radila i na dovođenju novog igračkog kadra u maglajski klub.

Prema informacijama iz maglajskog kluba tokom zimske pauze u Natron su stigla dva nova igrača sa francuskim, odnosno norveškim državljanstvom, a u drugom dijelu sezone za Natron će igrati i nekoliko povratnika u plavo-bijeli dres. 

Na poziciji štopera Nogometni klub ''Natron'' pojačao je Werner Diyangi Konda, a u maglajski klub stigao je iz Francuske.

Njegov, sada klupski kolega Agami Hando u Natron je stigao iz norveškog FK Fyllingsdalen. Rođen je 1995. godine a pojačao je konkurenciju u timu na pozicijama desnog i lijevog veznog. 

U proteklom periodu Nogometni klub ''Natron'' pojačali su i povratnici u dres maglajskog kluba Zerin Galijašević, Mustafa Kadušić i Bakir Pepelar. Galijašević igra na poziciji štopera, Kadušić u napadu dok Pepelar igra poziciju veznog. 

Tokom zimskog prijelaznog roka klub je napustio Adi Kovačić koji će u budućnosti nastupati za Nogometni klub ''Moševac''. 

Podsjećamo Natron danas otvara drugi dio sezone u sklopu Druge lige FBiH - Centar. Od 15,00 sati nogometaši Natrona na Gradskom stadionu će igrati meč protiv Radnika iz Hadžića. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.