Kvalifikacije za Euro 2016.

Zastave Bosne i Hercegovine viore se Izraelom

14.11.2014. 21:43 0

Zmajeve će u nedjelju u Haifi protiv Izraela bodriti više stotina navijača, koji su u ovaj grad na sjeveru Izraela doputovali iz BiH i dijaspore.

BH Fanaticosi iz dijaspore su u Izrael počeli stizati još u četvrtak, a na mnogim mjestima u Tel Avivu i drugim gradovima u Izraelu, može se vidjeti zastava Bosne i Hercegovine.

 

Sa sarajevskog aerodroma danas su u Haifu otputovali iz mnogi bh. političari. Među njima je i premijer Federacije BiH Nermin Nikišić.

 

Sušić i ekipa pokušat će u nedjelju, na „Sammy Ofer“ stadionu u Haifi savladati nogometnu selekciju Izraela, I time povećati šanse za plasman na Euro 2016. koje se igra u Francuskoj.

 

Nogometna selekcija BiH pred sobom ima tešku zadaću, jer su naša dva najbolja napadača Edin Džeko i Vedad Ibišević povrijeđeni i neće igati u ovoj utakmici.

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.