N. Dedukić/maglajinfo.com
sport nogomet 2894

Excel osvojio treće mjesto

Zilkić osvojio 54. Memorijalni malonogometni turnir ''Natronovi branioci Maglaja''

14.01.2016. 21:25 0

U Sportskoj dvorani u Maglaju večeras je spuštena zavjesa na 54. Memorijalni malonogometni turnir ''Natronovi branioci Maglaja''.

U finalnoj utakmici koju je pratilo preko 1000 gledalaca u Sportskoj dvorani u Maglaju nogometaši BCS Zilkić Šije porazili su večeras ekipu Bexa iz Novog Šehera i tako osvojili 54. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''. Rezultat je bio 5:3.

U utakmici za treće mjesto Excel je porazio Adu rezultatom 6:3.

Nagradu za najboljeg golmana 54. MMNT dobio je Bejzić Maid, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Radmilović Anel. Omerdić Emin je najbolji strijelac, a nagradu za najmlađeg igrača turnira dobio je Rakman Albin.

Priznanje za fair play dobila je ekipa PS Maglaj. 

Na ovogodišnjem turniru učešće je uzelo 26 ekipa koje su odigrale ukupno 76 mečeva u kojima je postignuto preko 440 golova, a turnir je posjetilo oko 12,500 gledalaca. 

 

Nogometaši Zilkića večeras su u finalu porazili ekipu Bexa i tako osvojili 54. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja''....

Posted by maglajinfo.com on 14. Januar 2016

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.