Konferencija za medije: Zmajevi sigurni u sutrašnju pobjedu protiv Izraela

11.06.2015. 15:44 0

Nogometni selektor BiH Mehmed Baždarević kao i cijeli tim nemaju sumnje u pobjedu protiv Izraela u petak na Bilinom Polju u Zenici, javlja reporter bh. novinske agencije Patria.

Na pres konferenciji u Zenici kapiten Edin Džeko je podsjetio na posljednji poraz BiH od Izraela, ali je rekao da to nije pravi omjer snaga Zmajeva i Izraela, i da u petak očekuje pobjedu.

- Sutra je jedna od ključnih utakmica i za nas i za Izrael koji zna da ne smije izgubiti. Mi smo dosta ovakvih utakmica odigrali pred našim navijačima u Zenici i sigurno uz njihovu podršku možemo napraviti povoljan rezultat - kazao je Džeko.

Ukoliko navijači budu na visini zadatka kao i do sada, siguran je Džeko, prijeko potrebna pobjeda neće izostati. U to nije ubijeđen samo bh. napadač, već cijeli naš tim.

U dobru formu Zmajeva ne sumnja ni selektor Baždarević. Za njega je Izrael kvalitetna selekcija, ali Zmajevi imaju odgovor.

- Mislim da je najvažnije da smo svi spremni i sa velikim očekivanjem čekamo utakmicu. O važnosti utakmice nema potrebe da govorim jer to svi znamo. Prostudirali smo ih, napravili analize, ali mislim da imamo argumente koji su jaki i da im možemo sutra napraviti dosta problema kao što su oni nama u Izraelu - riječi su Baždarevića.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.