Sehur

Iftar

Vaktija 1442/2021.
N. Dedukić/Maglajinfo.com
sport odbojka 1157

U narednom kolu IOK Maglaj-Index gostuje u Zavidovićima

Elvir Arnautović nakon poraza od Iskre: Pokušat ćemo vratiti samopuzdanje

24.09.2017. 22:12 0

Odbojkaši IOK Maglaj-Index danas su na domaćem parketu savladani od bugojanske Iskre rezultatom 1:3 u setovima u sklopu 4. kola Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci.

Član domaćeg tima i kapiten Elvir Arnautović izjavio je nakon susreta kako se IOK Maglaj-Index susreće sa određenim problemima ali i da im je danas nedostajalo sreće za nešto bolji rezultat. 

- Ovo je četvrto kolo Premijer lige u sjedećoj odbojci. Uspjeli smo uzeti bod Čeliku koji je po meni vrlo dobra ekipa. Danas nas nije išlo nikako a pokušali smo svim silama. Imamo određenih problema, neki igrači rade pa se ne možemo sastati na treninzima ali pokušavamo na sve načine da to nadoknadimo. Međutim nekada treba malo i sreće imati. Danas nam je to trebalo protiv Iskre iz Bugojna. Želim im čestitati na pobjedi - izjavio je nakon susreta Arnautović.  

Uprkos četiri poraza i samo jednom osvojenom bodu Arnautović je optimističan pred naredni susret u kojem će IOK Maglaj-Index gostovati ekipi IOK Zavidovići. 

- Mi moramo da idemo dalje. U sljedećoj utakmici gostujemo u Zavidovićima. Pokušat ćemo vratiti samopouzdanje i odraditi tu utakmicu kako treba - kazao je on. 

Maglajski tim danas je igrao i bez trenera na klupi obzirom da je Braco Božić zbog zdravstvenih problema bio spriječen voditi IOK Maglaj-Index. 

- Splet okolnosti ove polusezone je takav da neki ljudi rade, jedva izađu s posla na utakmicu. Naš trener Braco Božić također je bolestan ali nekako ćemo, nadam se, uspjeti i preboljeti ovu polusezonu - zaključio je Arnautović.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.