maglajinfo.com
sport odbojka 549

Poraženi 3:2 u Zavidovićima

IOK Maglaj-Index upisao novi bod u okviru Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci

30.09.2017. 17:48 0

Odbojkaši IOK Maglaj-Index danas su na gostovanju u Zavidovićima osvojili novi bod u okviru takmičenja u Premijer ligi BiH u sjedećoj odbojci.

Odbojkaši IOK Maglaj-Index poraženi su danas na gostovanju u Zavidovićima od IOK Zavidovići rezultatom 3:2 po setovima ali obzirom da su maglajski odbojkaši bili bolji u dva seta osvojili su novi bod. 

Meč je dobro krenuo za Maglajlije, prvi set završen je rezultatom 18:25 dok je drugi pripao domaćoj ekipi rezultatom 25:15. 

U trećem setu Maglajlije su bile bolji te su set osvojili rezultatom 25:27. Ipak, snage za pobjedu i malo više sportske sreće u ovom meču Maglajlije nisu imale. 

Četvrti set pripao je Zavidovićima rezultatom 26:24 kao i peti u kojem je rezultat glasio 15:10. 

Na kraju 3:2 za domaću ekipu po setovima. IOK Maglaj-Index nakon pet odigranih kola sada na kontu ima 2 boda. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.

@maglajinfo.com

Možemo li našu BiH predstaviti uz #AroundBosnia? Must see places idemo! Ljeto ćemo svakako provesti većinom u BiH. https://t.co/bfO9SoSAj9

@maglajinfo.com02.06. - 23:06h