maglajinfo.com
sport odbojka 1901

Uspješna akcija

Kolektiv Odbojkaškog kluba ''Maglaj'' terenu za odbojku na pijesku vratio stari sjaj

21.07.2016. 17:05 0

Tokom pauze između dvije sezone osim prijateljskih mečeva i trenažnog procesa odbojkašice i odbojkaši OK ''Maglaj'' zajedno sa članovima Uprave uspjeli su terenu za odbojku na pijesku vratiti stari sjaj. Teren je bio u lošem stanju, ali zahvaljujući zajedničkom angažmanu sada je spreman za igru.

Kako su nam kazali iz Uprave ovog maglajskog sportskog kolektiva, teren za odbojku na pijesku u neposrednoj blizini Sportske dvorane u Maglaju proteklih dana osposobljen je za igru i stavljen je u funkciju.

- Odbojkašice, odbojkaši zajedno sa članovima Uprave osposobili su teren kako bi ga što više mladih moglo koristiti, kazali su iz Uprave.

Teren za odbojku na pijesku dostupan je i mogu ga svi koristiti uz obaveznu najavu putem facebook stranice Odbojkaškog kluba Maglaj.

U avgustu mjesecu Odbojkaški klub Maglaj planira i organizaciju turnira o kome će više informacija biti dostupno u narednom periodu.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.