maglajinfo.com
sport odbojka 628

Mlade maglajske odbojkašice prve na Regionalnom takmičenju OS FBiH

17.12.2018. 09:21 0

U organizaciji Odbojkaškog kluba Maglaj u nedjelju je u Sportskoj dvorani u Maglaju odigran turnir A2 grupe Regionalnog takmičenja OS FBiH za pionirke, na kojem su nastupili ŽOK ''Napredak'' Odžak, OK ''Kula'' Gradačac, ŽOK ''Žepče'' i domaći OK ''Maglaj''.

Kako je saopćeno iz Odbojkaškog kluba Maglaj mlade maglajske odbojkašice su nastavile stopama starijih kolegica te su superiorno okončale turnir s tri pobjede bez izgubljenog seta i tako se plasirale među četiri najbolje ekipe u Federaciji BiH.

Maglajske odbojkašice osvojile su prvo ekipno mjestu na turniru a Maglajkama su pripale i tri pojedinačne nagrade. Adna Memišević izabrana je za najbolju igračicu turnira, Irna Nalić je najbolji srednji bloker, a Una Hadžizulfić najbolji tehničar turnira.

Odbojkaški klub ''Maglaj'' upućuje iskrene čestitke igračicama i njihovim trenerima Nedimu Gračiću i Ibrahimu Mulahasanoviću na postignutim rezultatima i marljivom pristupu pri organizaciji i izvođenju treninga.

Također napominjemo da je ovo još jedan od dokaza veoma kvalitetnog, sistematskog i kontinuiranog rada cijelog kolektiva OK ''Maglaj'', saopćeno je. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.