Naše odbojkašice rezultatom 3:0 pobjedile OK Ruki

16.02.2014. 18:51 0

Jučer su u našem gradu u dvorani 'Pobjede' odbojkašice OK Maglaj pobjedile su ekipu OK Ruki, i to ubjedljivo rezultatom 3:0. Naše odbojkašice sada zauzimaju prvu poziciju grupe A3 Prve lige FBiH.

U okviru 5. kola Prve lige FBiH - grupe A3 naše odbojkašice odigrale su odličnu utakmicu u kojoj su rezultatom 3:0 pobjedile odbojkašice OK Ruki. 

 

Nakon 5. kola Prve lige FBiH naše odbojkašice su i dalje na prvom mjestu sa 14 bodova. ŽOK Žepče je drugi sa 9 bodova, OK Ruki je na 3. mjestu sa 6. a ŽOK Željezara na 4. mjestu sa 4 boda. Na posljednjem 5. mjestu nalazi se ekipa ŽOK Ključ.

 

Dvije prvoplasirane ekipe izborit će pravo plasmana u doigravanje za ulazak u Super ligu FBiH. 

 

Ova pobjeda i zalaganje još jedan je znak da OK Maglaj ne zaslužuje biti primoran napustiti takmičenje zbog nekoliko hiljada maraka. Pozicija na tabeli i rezultati koje ova generacija odbojkašica nama pruža govore dovoljno o motivu, želji i ljubavi prema odbojci koju one gaje u sebi, i u teškom financijskom stanju u kakvom se nalazi njihov i naš klub. 

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.