Sehur

Iftar

Vaktija 1442/2021.
maglajinfo.com
sport odbojka 636

Četvrti poraz

Odbojkaši IOK Maglaj-Index poraženi na domaćem terenu od bugojanske Iskre

24.09.2017. 19:41 0

IOK Maglaj-Index danas je u Sportskoj dvorani igrao utakmicu 4. kola Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci protiv KSO Iskra iz Bugojna.

Odbojkaši IOK Maglaj-Index danas su na domaćem parketu savladani od bugojanske Iskre rezultatom 1:3 u setovima u sklopu 4. kola Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci. 

Poveli su gostujući odbojkaši rezultatom 0:1 u setovima. Rezultat je glasio 21:25. U drugom setu domaći odbojkaši pokazali su bolju igru te stižu do izjednačenja. Bilo je 25:17.

Nakon toga Bugojanci su pokazali više u trećem i četvrtom setu te upisali pobjedu rezultatom 1:3 u setovima. Treći set završen je rezultatom 23:25 a četvrti 19:25. 

Bio je ovo četvrti poraz maglajskih odbojkaša u okviru Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci koji nakon 4 odigrana kola na kontu imaju jedan bod. 

U narednom kolu IOK Maglaj-Index gostovat će ekipi IOK Zavidovići. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.