sportzdk.ba
sport odbojka 3309

Razlog besparica

OK Maglaj napušta takmičenje?

31.01.2014. 13:20 0

U subotu i nedjelju nastavljaju se odbojkaška takmičenja u BiH. Ujedno se nastavljaju i problemi klubova, pa je tako već na startu proljetne polusezone, odustajanje od daljnjeg takmičenja najavio OK Maglaj.

„Zbog duga za kotizaciju koji iznosi nešto više od 2.000 KM muški i ženski tim Odbojkaškog kluba Maglaj neće učestvovati u proljetnoj polusezoni. Mi tih novaca nemamo na svome računu, sredstva treba platiti Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK. Nema adrese na koju nismo pokucali ali jednostavno, OK Maglaj više nema novaca za takmičenje“, kaže Fuad Lošić, član uprave OK Maglaj.

 

Ako se obistine najave iz OK Maglaj najveći gubitnici bit će dječaci i djevojčice ovog kluba, u kojem se godinama kvalitetno radi sa najmlađim uzrastima. Odbojkašice Maglaja jesenje su prvakinje Prve lige FBiH grupa A-3, a svoj naredni meč trebale bi igrati protiv 8. februara kod kuće protiv OK Ruki. Maglajski odbojkaši na parket bi trebali sutra (subota) kada pred svojim navijačima igraju protiv Mladosti iz Bosanskog Petrovca. Maglajlije su 4. na tabeli Prve lige FBiH.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.