maglajinfo.com
sport odbojka 1197

Na turniru učestvuju 4 ekipe

Odbojkaški klub Maglaj u nedjelju organizuje Prvi memorijalni turnir ''Jasenko Softić''

17.02.2016. 14:33 0

U Sportskoj dvorani u Maglaju u nedjelju, 21. februara biti će održan Prvi memorijalni turnir ''Jasenko Softić'' u organizaciji Odbojkaškog kluba Maglaj.

Turnir se organizuje u čast prerano preminulog Jasenka Softića koji je bio prije svega veliki čovjek, a zatim i dugogodišnji igrač OK "Maglaj", sudija OS FBiH te profesor u Mješovitoj srednjoj školi Maglaj.

Jasenko Softić koji je bolovao od akutne leukemije životnu bitku izgubio je u 33. godini života, 28. novembra 2012. godine. 

Iz Odbojkaškog kluba ''Maglaj'' pozvali su sve sugrađane da uveličaju ovaj sportski događaj, za koji se iskreno nadaju da će postati tradicionalan i svake godine sve bolji i organizovaniji. 

Na turniru u nedjelju koji će početi u 11,00 sati učešće će uzeti 4 ekipe i to domaćin OK ''Maglaj'', OK ''Ilijaš'', OK ''Bosna'' Sarajevo te OK ''Zavidovići''. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.