maglajinfo.com
sport odbojka 1933

Odbojkaši IOK Maglaj-Index upisali novu pobjedu u okviru Prve lige SSO BiH

18.04.2017. 21:38 0

Ako je suditi prema dosadašnjim rezultatima Maglaj će od naredne sezone pored Rukometnog kluba vjerovatno imati još jednog premijerligaša i to IOK Maglaj-Index koji se pet kola prije kraja sezone i dalje nalazi na prvoj poziciji tabele Prve lige SSO BiH a koja vodi u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Proteklog vikenda odbojkaši IOK Maglaj-Index u Maglaju su porazili OKI Kalesija rezultatom 3:2 u setovima. Rezultat po setovima glasio je 25:15, 21:25, 25:20, 15:25, 15:9.

Novom pobjedom odbojkaši IOK Maglaj-Index učvrstili su se na prvoj poziciji tabele Prve lige SSO BiH sa 35 osvojenih bodova, a koja vodi u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Društvu najboljih od iduće sezone pridružit će se također i drugoplasirani tim.  

Do kraja sezone Prve lige SSO BiH preostalo je još 5 kola, a u narednom susretu Maglajlije će gostovati timu KSO Zenica '92. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.