maglajinfo.com
sport ostali sportovi 1745

Utorkom i četvrtkom od 19,00 sati

Fitness Club Escobar: Od utorka posebni treninzi za žene

3.12.2015. 20:07 0

U Fitness clubu ''Escobar'' u Maglaju od narednog utorka počet će redovni treninzi za žene i to dva puta sedmično, u istom terminu, od 19,00 sati.

- Cijenimo vašu odluku da se pridružite našem novom fitness clubu za žene. Dopustite da vam pomognemo u aktivaciji, zdravom životu i vašim ciljevima. Sa najvećim izazovom suočavate se dok ste u dilemi da li trenirati ili ne. Najveće prepreke su pronalaženje vremena za trening i loša prehrana kojoj smo svakodnevno izloženi. Promijenimo to zajedno. Od utorka 8. decembra počinju treninzi u prostorijama Fitness cluba Escobar, u centru grada, u prostorijama nekadašnjeg TC ''Zovko'', navode iz ovog maglajskog fitness cluba. 

- Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom sa početkom u 19,00 sati. Pridružite nam se. Vrijeme je za promjenu, zdravlje, ljepotu i zabavu, navode iz fitness cluba ''Escobar''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.