Seminar KRAV MAGE u Maglaju

11.01.2014. 05:15 0

U organizaciji Kluba Borilačkih Sportova 'Escobar'.

U nedjelju, koja je pred nama u prostorijama Nove 'Vali Recep Yazicioglu' džamije u Maglaju, u nedjelju 12. januara od 17 sati bit će održan seminar KRAV MAGE pod pokroviteljstvom IKMF - International Krav Maga Federation i pod vođstvom instruktora G5 levela Ervina Sućeska. Krav Maga je odbrambena borilačka vještina uveliko prihvaćena u vojsci, policiji i sličnim granama kao odbrana od golorukih pa i naoružanih napadača. Krav Maga se pokazala kao izvrsna na terenu, a ime je dobila od svog osnivača Imrich Sde-Ora.

 

KBS 'Escobar' koji je organizator ovog seminara nastavlja sa dobrim radom unatoč teškoj situaciji u kojoj se maglajski sport danas nalazi. Prostorije Nove džamije uveliko su otvorile vrata za održavanje ovakvih i sličnih sportskih događaja, poput turnira u stonom tenisu, također svakodnevno je otvorena i teretana koja posljednjih dana biva do kraja ispunjena. 

 

Svi zainteresovani mogu se javiti na telefon 00387 61 745 045 ili u prostorije Vali Recep Yazicioglu džamije. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.