N. Dedukić/maglajinfo.com
sport rukomet 2769

Adnan Hajrulahović: Predstavlja mi veliko zadovoljstvo biti dio vizije Rukometnog kluba ''Maglaj''

19.08.2016. 22:25 0

Večeras je Rukometni klub "Maglaj" u sklopu aktivnosti obilježavanja 55 godina svoga postojanja organizovao i oficijelnu promociju dresova u kojima će biti igrane utakmice iduće sezone Premijer lige BiH.

Dresove je dizajnirao uspješni bh. dizajner, Maglajlija Adnan Hajrulahović Haad koji je sa svojim brendom "Haad - get a game" dizajnirao i dresove za veliki broj drugih sportskih kolektiva te za nekoliko bh. reperezentativnih selekcija.

Adnan Hajrulahović kazao je večeras kako mu predstavlja veliko zadovoljstvo i čast biti dio vizije maglajskog premijerligaša. 

- Ne znam da pričam, ali znam da radim svoj posao i zbog toga i jesam danas ovdje u Maglaju. Velika mi je čast i predstavlja mi veliko zadovoljstvo što mogu biti dio vizije Rukometnog kluba ''Maglaj''. Meni kao Maglajliji je veliki ponos da sam mogao dizajnirati dres za rukometaše iz Maglaja. Razmišljao sam putujući iz Sarajeva i imam jedan zaključak, to što sam dizajnirao dresove evropskim prvacima je do vas, a to što sam danas s vama u Maglaju je do mene, izjavio je Hajrulahović večeras. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.