Kapiten Vogošće

Alen Geko: U Maglaju ćemo igrati rasterećeno

23.03.2018. 19:27 0

Rukometaši Vogošće u subotu, 24. marta gostuju u Maglaju, u sklopu 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kapiten Vogošće Alen Geko očekuje dobar meč, te naglašava da će njegova ekipa igrati rasterećeno s obzirom na to da je blizu da izbori evropska takmičenja, saopćeno je iz RK Vogošća.  

- Radujemo se utakmici u Maglaju protiv domaćina kojeg izuzetno cijenimo i respektujemo. U taj meč ulazimo potpuno rasterećeni jer je klub već sada jako blizu da ostvari zacrtane ciljeve, a to je izlazak u Evropu. Ukoliko nam se ukaže prilika za pobjedu, mi ćemo je iskoristiti, a ukoliko domaćin pruži bolju partiju, sportski ćemo im čestitati - rekao je Geko. 

Ističe da je još rano pričati o osvajanju titule prvaka, jer ekipe imaju još mnogo utakmica koje moraju odigrati. 

- Prvenstveno je dugo i ima dosta da se igra. Mi idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo krajnji rezultat vidjeti na kraju prvenstva. Uopšte ne osjećamo pritisak i opterećenje pozicije na kojoj se nalazimo i nemamo nikakav rezultatski imperativ. Uživamo u trenutnoj situaciji, radujemo se novim izazovima, a ekipa diše kao jedna cijelina i da ima kvalitet za sve što nas čeka - zaključio je Geko. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.