maglajinfo.com
sport rukomet 1207

Amar Murtezanović pojačao redove RK ''Žepče''

9.01.2016. 13:47 0

Dosadašnji igrač Rukometnog kluba Maglaj, Amar Murtezanović u ovom prijelaznom roku pojačao je redove Federalnog prvoligaša, RK ''Žepče''.

Osamnaestogodišnji Murtezanović (194/90) koji igra na poziciji lijevog beka do sada je nastupao za mlađe selekcije RK ''Maglaj'' ali i za prvi tim maglajskog premijerligaša. 

RK ''Žepče'' trenutno se nalazi na 6. poziciji tabele Prve lige FBiH, grupa sjever i kako kaže Amar ambicija kluba je završiti na jednom od prva tri mjesta na tabeli. 

- Očekujem da ću u Žepču steći jedno dodatno igračko samopouzdanje i slobodu. Inače mislim da je Žepče dobra odskočna daska za mlade igrače. Ambicija kluba je da u drugom dijelu sezone sa 6. pozicije dođe na jedno od prva tri mjesta na tabeli, izjavio je Murtezanović za portal maglajinfo.com.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.