N. Dedukić/maglajinfo.com
sport rukomet 799

Čičkušić sa 10 golova najefikasniji

Čičkušić nakon utakmice protiv Gradačca: Zanimala nas je samo pobjeda

3.10.2015. 22:02 0

U okviru 4. kola PL BiH rukometaši RK ''Maglaj'' porazili su večeras RK ''Gradačac'' rezultatom 30:23. Kako je za portal maglajinfo.com kazao najefikasniji igrač našeg Rukometnog kluba, Benjamin Čičkušić bila je to dobra utakmica u kojoj su momci u plavim dresovima zaslužili pobjedu.

- Od početka meča stavili smo do znanja ekipi Gradačca da nas samo pobjeda zanima i nismo posustali u našim nastojanjima. U nekoliko navrata smo, kada je trebali slomiti protivnika i otići na dvocifrenu razliku, bili brzopleti i nedovoljno skoncentrisani u napadu, ipak dobra utakmica, svaka čast treneru i saigračima, naravno hvala i brojnoj publici koja nas je bodrila i vodila do zaslužene pobjede, izjavio je Benjamin.

U narednom kolu rukometaši Maglaja će u goste ekipi RK ''Igman''. 

- Sada se baziramo na sljedeću utakmicu protiv Igmana gdje ćemo pokušati osvojiti nova 3 boda, kazao je Čičkušić za maglajinfo.com.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.