maglajinfo.com
sport rukomet 948

16. kolo PL BiH

Čičkušić uoči utakmice sa Derventom: Dat ćemo sve od sebe da tri boda ostanu u Maglaju

30.01.2016. 17:39 0

Uoči večerašnje derbi utakmice između RK ''Maglaj'' i RK ''Derventa'' najbolji strijelac maglajskog premijerligaša Benjamin Čičkušić kazao je za portal maglajinfo.com kako očekuje vrlo neizvjesnu utakmicu, ali se nada kako će tri boda ostati u Maglaju.

- Mislim da smo imali dovoljno vremena da ponovimo stvari koje smo zaboravili i dopunimo nekim novim stvarima i još dodatno uigramo ekipu za početak odnosno utakmicu sa Derventom, izjavio je Čičkušić. 

Najbolji strijelac PL BiH u prvom dijelu sezone očekuje neizvjesnu utakmicu, ali se nada uz podršku publike kako će tri boda ostati u Maglaju. 

- Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe i nadam se da rezultat neće izostati. Derventa je pokazala da je kvalitetna ekipa, da znaju igrati rukomet te očekujem vrlo neizvjesnu utakmicu ali uz naše navijače akoBogda tri boda ostaju u Maglaju, zaključio je Čičkušić. 

Podsjećamo RK ''Maglaj'' u sklopu 16. kola u Sportskoj dvorani večeras dočekuje RK ''Derventa'' od 19,00 sati. Cijena ulaznice je 3,00 KM.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.