N. Dedukić/Maglajinfo.com
sport rukomet 932

U subotu od 19,00 sati

Edo Mehinagić: Izviđač je kvalitetna ekipa ali nadam se da ćemo obradovati navijače

17.11.2017. 21:59 0

Rukometni klub Maglaj u subotu će ugostiti Rukometni klub Izviđač iz Ljubuškog.

Uoči susreta između Maglaja i Izviđača Edo Mehinagić, lijevi bek maglajskog premijerligaša, izjavio je za portal Maglajinfo.com kako je Izviđač izuzetno kvalitetna ekipa ali kako se nada da će rukometaši Maglaja obradovati svoje navijače. 

- Sjajnom pobjedom protiv ekipe Kaknja napravili smo odličnu uvertiru pred derbi utakmicu protiv lidera na tabeli, ekipe Izviđača iz Ljubuškog. Izviđač ima sve pobjede u dosadašnjem dijelu prvenstva što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Rukometni klub Maglaj je navikao svoje navijače na pobjede u našoj sportskoj dvorani a nadam se da ćemo naše navijače i sutra ponovo obradovati i upisati nova tri boda - izjavio je Mehinagić. 

Mehinagić je iskoristio priliku te pozvao navijače da dvoranu ispune do posljednjeg mjesta. 

- Pozivam sve naše navijače da ispune dvoranu do posljednjeg mjesta a mi garantujemo borbu do zadnje minute susreta. Dođite i svojim navijanjem nas ponesite do nove pobjede - poručio je Mehinagić. 

Podsjećamo, utakmica između Maglaja i Izviđača igra se u subotu u Sportskoj dvorani Maglaj od 19,00 sati, a ulaznice su već u prodaji te se mogu kupiti u Caffe bar ''M'' te Caffe pizzeria ''Edemus''. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.