N. Dedukić/maglajinfo.com
sport rukomet 1972

Uz borbenost i podršku s tribina

Edo Mehinagić uoči meča s Borcem: Možemo pobijediti svakoga u BiH

7.05.2016. 15:37 0

Pred utakmicu s Borcem koja se igra večeras u razgovoru za portal maglajinfo.com Edo Mehinagić kazao je kako bez pritiska i s velikom borbenošću Rukometni klub Maglaj u ovom trenutku može pobijediti svakoga u Bosni i Hercegovini, pa i aktuelnog prvaka.

Najefikasniji strijelac Maglaja u utakmici protiv Vogošće, Edo Mehinagić istakao je za maglajinfo.com kako je najveća prednost Maglaja u utakmicama Lige 4 ta što maglajski premijerligaš igra bez pritiska jer je ostvario ciljeve ove sezone. 

- Naša najveća prednost u utakmicama doigravanja jeste što igramo bez pritiska jer smo ostvarili svoje ciljeve ove sezone. Bez pritiska i sa velikom borbenošću kao protiv Vogošće mi možemo pobijediti svakoga u Bosni i Hercegovini, pa tako i ekipu Borca koji je već godinama najbolja ekipa u našoj državi, priča Mehinagić. 

On je kazao i kako iz Maglaja niko neće lagano odnijeti bodove. 

- S obzirom da je Borac poražen na domaćem terenu od Izviđača u prošlom kolu oni više nemaju pravo na kiks, međutim iz Maglaja neće niko lagano odnijeti bodove, kazao je Edo. 

Prema riječima Mehinagića raspoloženje među igračima Maglaja je vrhunsko i kako on kaže svi uživaju u nevjerovatnoj sezoni.  

- Raspoloženje u timu je vrhunsko. Svi uživamo u ovoj nevjerovatnoj sezoni za naš klub. Ono što je najbitnije jeste da i naša fenomenalna publika proslavlja svaku pobjedu sa nama, jer mi igramo za njih i oni to očigledno znaju cijeniti, kazao je Mehinagić na kraju. 

Podsjećamo utakmica između banjalučkog Borca i Maglaja na rasporedu je večeras od 20,00 sati, a cijena ulaznice je 5,00 KM.

Utakmica je na rasporedu od 20,00 sati, a cijena ulaznice je 5,00 KM.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.