N. Dedukić/maglajinfo.com
sport rukomet 1548

Haso Čosić, pojačanje RK ''Maglaj'': Osjećam se sjajno u Maglaju

28.07.2015. 21:24 0

Jedan od najboljih pojedinaca RK ''Čelik'' u protekloj sezoni, mladi Haso Čosić pojačao je redove maglajskog premijerligaša.

Lijevo krilo, bivši igrač RK ''Čelik'' iz Zenice Haso Čosić nakon što je sa Upravom RK ''Maglaj'' dogovorio uslove pojačao je redove maglajskog premijerligaša. 

Ovaj 21-godišnjak u protekloj je sezoni nastupao za RK ''Vogošća'' te za RK ''Čelik'' odakle je i stigao u naš klub.

U pretposljednjoj utakmici Premijer lige BiH protiv RK ''Gračanica'' Čosić je bio najbolji akter utakmice, a postigao je čak 12 pogodaka. 

Nakon nekoliko provedenih dana u našem gradu Haso je za portal maglajinfo.com kazao kako se dobro osjeća te kako su ga saigrači dobro prihvatili u novom klubu.

- Osjećam se sjajno, dobro se radi što je najvažnije, momci su super. Svi su me prihvatili na najbolji način, većinu sam poznavao tako da se nije teško uklopiti u taj neki sistem. Nadam se da ću još više napredovati uz novog trenera, jedan veliki stručnjak i zadovoljstvo mi je što sam ovdje. Moja očekivanja za ovu sezonu su ostvariti što povoljniji rezultat a ambicije su opstanak u ligi, međutim kako radimo na treninzima, mislim da možemo svima parirati, kazao je Haso za maglajinfo.com.

U video prilogu pogledajte dio Čosićevih rukometnih vještina.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.