maglajinfo.com
sport rukomet 1230

''Haad get a game''

Maglajlija Adnan Hajrulahović dizajnirao opremu i za bh. rukometaše

4.11.2015. 17:37 0

Jučer je u Tuzli održana konferencija za novinare pred utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u kojoj se večeras od 20,15 sati sastaju rukometne selekcije Bosne i Hercegovine i Slovačke.

Na konferenciji je predstavljena nova oprema u kojoj će bh. reprezentativci ubuduće igrati, a to je domaća oprema kompanije “HAAD” čiji je dizajner Maglajlija Adnan Hajrulahović.

On je na konferenciji kazao kako je to velika stvar za proizvođača, ali i državu jer se ostvaruje mogućnost izvoza proizvoda. 

Podsjećamo, alfa i omega ove bh. sportske marke Adnan Hajrulahović dizajnirao je i opremu u kojoj su košarkaški kadeti u avgustu ove godine podigli trofej evropskog prvaka u košarci, a ''Haad get a game'' već nekoliko godina veoma uspješno radi opremu i za FK ''Sarajevo''.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.