maglajinfo.com
sport rukomet 399

Rukometna premijer liga BiH bez gledalaca, Maglajlije kupuju ''ulaznice'' za meč koji neće gledati

12.03.2020. 08:58 0

Bez gledalaca na rukometnim susretima narednih 21 dan.

U cilju zaštite i prevencije širenja koronavirusa sve rukometne utakmice na teritoriji BiH u narednih 21 dan igrat će se bez prisustva gledalaca - stoji u odluci Rukometnog saveza BiH. Također odlukom je zabranjeno igranje i treniranje za djecu mlađu od 15 godina.

Ova odluka došla je u jeku priprema Rukometnog kluba Maglaj pred utakmicu sa Slavijom koja je na rasporedu u subotu od 19.00 sati. 

Nakon što su iz Rukometnog kluba Maglaj saopćili odluku Rukometnog saveza, Maglajlije su pokrenule inicijativu o kupovini ulaznica za meč koji neće imati mogućnost pratiti uživo a sve kako bi pomogli organizaciju ovog meča. 

Iz Rukometnog kluba Maglaj zahvalili su se navijačima te uputili informacije o načinu kupovine ulaznica. 

- Nakon pokrenute inicijative od naših navijača, brojnih poruka i poziva, a sve u cilju da budete uz klub, prvo moramo reći veliko HVALA, pa moramo reći da smo PONOSNI i da ste NAJBOLJI! Hvala svima koji ste stali uz klub i tražili da se karte za subotnji meč ipak prodaju. Karte će biti u prodaji kod članova Upravnog odbora kluba, naših igrača (Kenan Mutapčić i Benjamin Čičkušić), kao i kod naših sponzora - Caffe bar Piccadily i Restoran Edemus. Cijenu određujete vi. Dovoljno ste već učinili samim tim što nam pokazujete da nismo sami, da ste uz nas i da kroz sve idemo zajedno. Eto, zato smo mi porodica. Zato smo mi UVIJEK JAČI! Hvala vam! - stoji na zvaničnoj facebook stranici Rukometnog kluba Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.