maglajinfo.com
sport rukomet 4102

Mahmut Obralić ponovo na klupi Rukometnog kluba ''Maglaj''

2.01.2017. 21:22 0

Objavljeno putem zvanične facebook stranice Rukometnog kluba ''Maglaj''.

Rukometni klub ''Maglaj'' danas je putem zvanične facebook stranice saopćio da se na klupu maglajskog kluba vraća Mahmut Mašo Obralić. 

- Nakon nekoliko sastanaka sa gospodinom Mahmutom Obralićem Upravni odbor Rukometnog kluba „Maglaj“ se odlučio shodno aktualnoj situaciji zamoliti gospodina Obralića na povratak na trenersku funkciju u našem klubu. Svjesni vlastite odgovornosti u prvobitnom odlasku gospodina Obralića, ali i činjenice da je njegovo rukometno znanje i iskustvo od neprocjenjive vrijednosti, i jedino rješenje za trenutnu situaciju u kojoj se naš klub našao, odluka o ponovnom pozivu je bila neupitna, navode iz Rukometnog kluba Maglaj. 

Mahmut Obralić na molbu iz Kluba odgovorio je pozitivno pa će on tako u nastavku sezone ponovo voditi maglajskog premijerligaša.

Podsjećamo Mahmut Obralić podnio je neopozivu ostavku na trenersko mjesto Rukometnog kluba Maglaj 21. oktobra 2016. godine. 

Od tada pa do danas maglajskog premijerligaša sa klupe je vodio Emir Junuzović koji je u sklopu 6 takmičarskih kola sa klubom upisao 3 pobjede i 3 poraza.  

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.