maglajinfo.com
sport rukomet 1202

Memišević za maglajinfo.com: ''Mnogo mi znači podrška mojih Maglajlija.''

29.01.2015. 23:32 0

Eldar Memišević, rođeni Maglajlija koji nastupa za reprezentaciju Katara za naš portal govorio je o tome koliko Kataranima znači prolazak u polufinale SP-a, kako je zadovoljan svojim igrama, očekivanjima u polufinalu, a na kraju razgovora uputio je i riječi zahvale svojim sugrađanima koji ga ovih dana bodre.

"Kataranima mnogo znači prolazak u polufinale, svi su sretni i zadovoljni. Velika je to stvar jer uprkos tome što smo domaćini i organizatori ovog SP-a niiko nije očekivao da ćemo dogurati ovako daleko. Prvi cilj bio nam je plasirati se među prvih 8, a evo sada smo tu među 4 najbolje reprezentacije Svijeta", kazao je Memišević na početku razgovora za maglajinfo.com.

 

"Nadam se da ćemo uspjeti izboriti finale, neće biti lahko sigurno ni njima ni nama ali mi ćemo da se borimo i dat ćemo sve od sebe pa ćemo vidjeti na kraju šta će se desiti", nastavio je Memišević.

 

Komentarišući svoje igre kazao je kako je zadovoljan, ali i da je još mlad te da uvijek može bolje. 

 

"Jako sam zadovoljan svojim igrama, ali uvijek može bolje, ipak sam još mlad i imam dosta vremena koje je ispred mene da učim i pokažem i dokažem svoj kvalitet", kazao je Memišević. 

 

Eldar je Maglajlija i ovih dana iz Maglaja mu stižu mnogobrojne poruke podrške, a Eldar je iskoristio priliku da se zahvali svojim sugrađanima na bezrezervnoj podršci koju ovih dana pružaju. 

 

"Mnogo hvala gradu Maglaju, Maglajlijama i Maglajkama, mojim prijateljima i poznanicima koji mi svaki dan upućuju riječi podrške, mnogo mi to znači, hvala mnogo još jednom", zaključio je Memišević na kraju razgovora za maglajinfo.com.

 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.