maglajinfo.com
sport rukomet 1548

Plava rapsodija u Crvenki

Mladi maglajski rukometaši redaju pobjede na turniru u Srbiji

20.12.2014. 22:56 0

Juniori škole rukometa RK ''Maglaj'' ovog vikenda učestvuju na međunarodnom turniru ''Trofej Crvenka 2014'' koji se igra u srbijanskom gradu Crvenki.

Naši mladi rukometaši danas su igrali dvije utakmice grupne faze na ovom turniru i u obje su bili bolji od svog protivnika. 

 

Prvu pobjedu zabilježili su protiv ekipe RK "Crvena Zvezda", rezultat na kraju utakmice glasio je 14:20 za našu mladost, dok je na poluvremenu bilo 4:11.

 

U drugoj utakmici turnira u Crvenki naši mladi rukometaši bili su bolji od RK "Somborelektro", rezultat na kraju utakmice bio je 21:11, na poluvremenu je bilo 9:2. 

 

Sutra se igra posljednja utakmica grupne faze protiv RK "Spartak Vojput" Subotica, ali bez obzira na ishod ove utakmice naši momci obezbjedili su prvo mjesto u grupi. 

 

Naprijed naši mladi rukometaši, sve do medalje!

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.