Naši Aldin Mehinović i Dino Zvekić najveća pojačanja RK Čelik za narednu sezonu

16.07.2014. 12:14 0

Predsjednik rukometaša Čelika jučer je, zadnjeg dana prelaznog roka, kaparisao i najveće pojačanje za narednu sezonu, Aldin Mehinović iz Maglaja (srednji bek), iz kojeg je stigao i Dino Zvekić (lijevi bek).

-Uspjeli smo angažirati i golmana Rinu Marsa i pivota Tonija Megerta iz Viteza, zatim Adnana Devrnju (desni bek) i Mirana Čovića (lijevi bek) iz Travnika, koji bi nam trebali biti garancija „šire klupe“, što nam je i bio glavni problem prošle sezone - kaže Škrbić.

 

 

On je do sinoć, do kada su se mogli registrirati novi igrači, čekao i da se pojavi Kenan Duranović (srednji bek) iz Kaknja. Ranije su iz Krivaje stigli
Zavidovićani Suad Huskić (d. krilo i bek) i Eldar Mehić (lijevo krilo), a u klub su se vratili i srednji bek Adnana Begagića (Vitez), te golman Jasmin Beganović (Bosna Tešanj).

 

Najvjerovatnije će doći i do promjena na klupi, mada je Zdenko Antović još uvijek kandidat za produženje ugovora.

 

-Vidjet ćemo kakve će biti ambicije, koje ćemo postaviti pred trenera. Osim Antovića, u konkurenciji su i Milanko Savčić, koji jeveć ranije bio trener naše ekipe, te i Danijel Riđić, s kojim smo pregovarali prošle godine - kaže Škrbić. Za sada je ekipu napustio jedino golman Enes Sirčo, koji se vratio u visočku Bosnu.  

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.