maglajinfo.com
sport rukomet 952

Naši rukometaši u subotu protiv RK Gradačac

27.01.2014. 13:46 0

Prva premijerligaška utakmica u drugom dijelu sezone na rasporedu je u subotu, 1. februara u 19:00 sati. Naš klub ugostit će RK Gradačac.

Zimska pauza za našeg jedinog premijerligaša RK Maglaj davno je završena, ovih dana vrše se posljednje pripreme za drugi dio sezone u kome će naši momci pokušati ostvariti zacrtani cilj, ostanak u PL BiH. U tome ih mi moramo podržati. 

 

Kako smo već pisali naši momci u drugi dio sezone ulaze pojačani. Provjereni stručnjak Mašo Obralić od nedavno ima petoricu novih, kvalitetnih igrača koji će sigurno igri našeg kluba dati drugu dimenziju. Povremeni reprezentativac Benjamin Čičkušić vratio se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i pomoći će svome klubu da izbori opstanak. To su i Dino Zvekić, Amar Memišević, Aldin Mehinović povratnik iz Gračanice, te Eldin Džapo.

 

Prva premijerligaška utakmica u drugom dijelu sezone na rasporedu je u subotu, 1. februara u 19:00 sati. Naš klub ugostit će RK Gradačac.

 

Ovim putem mi pozivamo sve ljubitelje rukometa da napune dvoranu "Pobjede" te da našim momcima pružimo nesebičnu podršku na putu do ostvarenja cilja. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.