maglajinfo.com
sport rukomet 1484

Omahić i Čosić napustili Maglaj i pojačali RK Vogošća Poljine Hills

8.06.2018. 15:12 0

Uprava Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills na početku ljetne pauze počela je s dovođenjem pojačanja u klub, kako bi spremno dočekali novu sezonu i ostvarili što bolje rezultate kako na domaćim, tako i na evropskim takmičenjima.

U prostorijama RK Vogošća, u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića, ugovor su potpisali Selvedin Omahić i Haso Čosić, koji su u predhodnoj sezoni igrali za RK Maglaj.

- Drago mi je što ću opet biti dio ovog tima, za Vogošću sam nastupao sezonu i pol i tu sam  postao igrač. Zadovoljan sam uslovima, želim da napredujem i da osvajam titule, a siguran sam da ću to napraviti sa Vogošćom. Vjerujem da su ambicije kluba da osvajaju sve što se može osvojiti. Drago mi je da ću igrati jedan od EHF kupova - rekao je Čosić.

Lijevi bek Selvedin Omahić je kazao da je zbog ličnih ambicija RK Vogošća idealan izbor za narednu sezonu.

- Pored ugodne atmosfere i ljudi koje poznajem od ranije mislim da ću se dobro uklopiti i da će ovo biti jedna uspješna sezona za klub. Htio bih da zahvalim RK Maglaj na prelijepoj sezoni i naravno navijačima ovog kluba koji su uz nas bili svaku utakmicu 60 minuta - kazao je Omahić, saopćeno je iz RK Vogošća PH. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.