maglajinfo.com
sport rukomet 3193

Rukometni klub Maglaj se zahvalio navijačima: Opravdali ste epitet najbolje rukometne publike u BiH

28.04.2017. 15:30 0

Nakon završenog takmičenja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u rukometu i odigranih 26 kola Rukometni klub Maglaj je završio na osmom mjestu tabele, saopćeno je iz Rukometnog kluba Maglaj.

Bila je ovo naporna sezona sa puno povreda, uspona i padova, ali su se igrači RK Maglaj na čelu sa trenerom Mahmutom Mašom Obralićem izborili za Ligu 12 naredne sezone.

Bila je ovo još jedna godina sa historijskim uspjehom Rukometnog kluba Maglaj. Prvi put od svog postojanja, Rukometni klub Maglaj se plasirao u završnicu Kupa Bosne i Hercegovine.

Jedna od najbitnijih karika u Rukometnom klubu Maglaj su svakako navijači, koji su i ovu sezonu pokazali da su naš osmi igrač i važan su faktor u postizanju našeg rezultata.

I ovu sezonu ste opravdali epitet najbolje rukometne publike u Bosni i Hercegovini. I ove sezone ste bili uz nas i vjerovali u nas i kada smo gubili i pobjeđivali.

Upravni odbor Rukometnog kluba Maglaj, zajedno sa igračima i trenerom Mahmutom Obralićem vam se od srca zahvaljuje, stoji u saopćenju Rukometnog kluba Maglaj. 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.