maglajinfo.com
sport rukomet 2308

Počinje 7. međunarodni rukometni Turnir prijateljstva Zenica 2017.

12.01.2017. 16:46 0

Zenička Škola rukometa ''Čelik Junior'' domaćin je i organizator 7. ''Handbal Cup – Međunarodnog rukometnog turnir prijateljstva Zenica 2017.'', koji se do 15. januara održava u Zenici.

Po riječima organizatora, na ovogodišnjem turniru će učestvovati 500 dječaka u četiri kategorije, a nastupit će 34 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na listi učesnika, između ostalih, su ekipe Nexe Našice, Metković, Đakovo, Bjelovar, Ogulin, Krivaja, Maglaj, Sloga Doboj, Čelik Junior i mnogi drugi.

Takmičnje će biti otvoreno utakmicom u dvorani Bilmišće između ekipe domaćina Škola rukometa Čelik Junior i Krivaje, u kategoriji 2004./05. godište.

Tokom turnira bit će odigrana 91 utakmica, koje će se igrati u dvorani Bilimišće i u Gradskoj Areni. Finalni susreti igrat će se u Areni Zenica, u nedjelju 15. januara, od 14 sati, a za ljubitelje sporta ulaz na sve utakmice je slobodan.

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.