maglajinfo.com
sport rukomet 1680

Rapsodija u plavom u Crvenki

Ponos grada: Mladi rukometaši RK "Maglaj" osvojili turnir u Srbiji

21.12.2014. 21:18 0

Mladi rukometaši godište 1998. škole rukometa RK ''Maglaj'' osvojili su prvo mjesto na turniru koji se ovog vikenda igrao u srbijanskom gradu Crvenki.

Mladi maglajski rukometaši u grupnoj fazi osvojili su prvo mjesto u grupi u kojoj su bile još ekipe RK "Crvena Zvezda", RK "Somborelektro", RK "Spartak Vojput" Subotica

 

U polufinalu turnira RK "Maglaj" bio je bolji od RK "Čelik Junior" iz Zenice, a zatim je uslijedilo finale gdje su se naši mladi rukometaši sastali sa domaćinom, ekipom RK "Crvenka", rezultat na kraju utakmice glasio je 14:12 za naše momke.

 

Redakcija našeg portala upućuje iskrene čestitke Upravi, stručnom štabu i mladoj generaciji rukometaša koji na odličan način prezentuju naš grad i našu državu. Rukomet će se u Maglaju igrati vječno. 

 

Budi u toku - www.maglajinfo.com

Komentari

NAPOMENA: Komentari ne odražavaju stavove urednika stranice Maglajinfo.com, već lične stavove posjetilaca web stranice www.maglajinfo.com Komentari koji narušavaju pravila web portala Maglajinfo.com će biti obrisani bez upozorenja ili eventualnog obavještenja.